Ohjeita satelliittipuhelinten käyttöön

Satelliittipuhelimen käyttö on helppoa, ei edellytä erityisosaamista!

OHJEITA SATELLIITTILAITTEIDEN KÄYTTÖÖN

Satelliittilaitteiden käyttö ei edellytä erityisosaamista

Satelliittipuhelinten ja satelliittimodeemien käyttö ei edellytä erityisosaamista, mutta laitteiden toimintaan on hyvä tutustua jo hyvissä ajoin ennen matkalle lähtöä, sillä ne poikkeavat kuitenkin jonkin verran älypuhelinten toiminnasta.

Ohessa ohjeita erilaiten satelliittipuhelinten käyttöön liittyen. Jos herää kysymyksiä, niin autamme mielellämme. Tarvittaessa tarjoamme myös koulutusta ja konsultaatiota yritystenne henkilökunnalle.

Ohjeita Iridium-puhelimen käyttöön

Ohjeita Iridium-Certus puhelimen käyttöön

Soittaminen hätäkeskukseen

Hätäkeskuslaitoksella on käytössä numero, johon voi Manner-Suomen alueelta soittaa satelliittipuhelimella. Numero on maksullinen, eikä siihen soitetuilla puheluilla ole hätäpuhelun prioriteettia puhelinverkossa. Satelliittipuhelimille tarkoitettuun numeroon vastataan Hätäkeskuslaitoksen johtokeskuksesta, mistä puhelu siirretään tarvittaessa hätäkeskukseen.

Hätäkeskuksen satelliittipuhelinnumero on +3589 2355 0545. Hätäkeskuslaitos ei vastaa numeron toimivuudesta järjestelmien päivitysten aikana ja hätäilmoituksen tekijän tulee pyrkiä aina käyttämään matka- tai lankapuhelinta soittamiseen, mikäli se vain on mahdollista.

Lisätietoa tarjoamistamme satelliittipuhelinvaihtoehdoista välilehdellä satelliittipuhelimet