Yhteydenotto ja yhteystiedot

Satelliittilaitteet veneilijäille ja ääriolosuhteisiin vuokraa ja myy Savantum Oy

SAVANTUM OY YHTEYSTIEDOT

Savantum Oy on vuonna 2001 perustettu suomalainen perheyritys, jonka toimialana on langattoman verkon hallinta ja siihen liittyvät palvelut. Meiltä saat käyttöösi alan viimeistä ja luotettavaa tekniikkaa tai halutessanne voimme sovittaa myös vanhoja järjestelmiä toimimaan uusien laitteiden kanssa. Rakennetaan yhdessä sinun tarpeisiisi parhaiten sopiva ratkaisu!

Savantum Oy 1668386-2

Villanella 5, 00890 Helsinki
pentti.kotiaho@savantum.com

Puhelinnumerot

  • +358415345100 Sopimusasiat ja myynti Pentti Kotiaho
  • +358456304614 Laskutus
  • +358400868889 Vuokramökit Etelä-Suomessa

Verkkolaskutusosoite

Toivomme laskut ensisijaisesti verkkolaskuina.

  • Verkkolaskuosoite : 003716683862
  • verkkolaskunvälittäjätunnus: 003721291126
  • Välittäjätunnus pankkiverkossa: DABAFIHH
  • Postiosoite paperilaskuille: Savantum Oy, 16683862 PL 100 80020 Kollektor Scan
  • Sähköpostilaskutus pdf-laskuille: invoice-16683862@kollektor.fi


Jätehuollon tuottajavastuut

Tuomme maahan vuosittain noin 25 kg pienelektroniikkaa (satelliittipuhelimia ja satelliittimodeemeja) ja noin yhden kilon verran akkuja. Maahantuojana vastaamme maahantuomiemme tuotteide jätehuollosta, kun tuotteet poistuvat käytöstä.

Paristot ja akut

Savantum Oy on siirtänyt jätelaissa (646/2011) tarkoitetun ja asetuksen (520/2014) mukaisen paristojen ja akkujen tuottajavastuun akkujen ja paristojen osalta Recser Oy:lle (Pirkanmaan ELY-keskuksen rekisteröintinumero PIRELY/558/07.00/2014). Recser Oy on yleishyödyllinen osakeyhtiömuotoinen tuottajayhteisö, joka laatii tarvittavat ilmoitukst viranomaisille ja huolehtii jätehuollon järjestämisestä ja kierrättämisestä koko Suomessa. Paristot ja akut voi kierrättää pääsääntöisesti niitä myyvissä kaupoissa ja alueellisilla keräyspisteillä, jotka löytyvät sivulta kierratys.info.

Pakkaukset

Pakkausten tuottajavastuun tuottajayhteisöksi olemme valinneet Sumi Oy:n. Sumi toteuttaa pakkausten kierrätyksen tuottajavastuuta edistämällä keräys- ja kierrätysasteen kasvua ja pakkausmateriaalien järkevää uusiokäyttöä ja pienentäen näin yhteiskunnan hiilijalanjälkeä ja säästäen luonnonvaroja.

Palauta käytetyt pakkaukset asuinkiinteistölläsi oleviin materiaalin mukaisiin pakkausten keräysastioihin kiinteistökeräykseen, aluepisteisiin tai Rinki-ekopisteisiin. Pakkauksille on tällä hetkellä yli 1800 Rinki-ekopistettä, jotka yleensä sijaitsevat siellä, missä kuluttajat liikkuvat. Päivittäistavarakaupat ovat luontainen sijoituspaikka, jolloin jätteet voi viedä keräykseen kauppamatkalla. Sumi Oy:n toimeksiannosta verkoston ylläpidosta vastaa Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy. Etsi lähin Rinki-ekopiste! 

Käytetyt satelliittilaitteet

Tietoturvasyistä käytettyjä satelliittilaitteita ei yleensä voida hävittää elektroniikkakeräyspisteissä, vaan viestihistoria ja yhteystiedot tyhjennetään ennen laitteiden romuttamista. Hoidamme kaikkien asiakkaillemme toimitettujen satelliittilaitteiden täydellisen tietoturvatyhjennyksen ja laiteresetoinnit veloituksetta. Kaikki maahantuomamme ja myymämme laitteet voi lähettää meille maksutta. Kun haluat luopua tilaamastasi laitteesta, ota meihin yhteyttä, niin sovitaan laitteen toimitus tai nouto. Maksamme postikulut puolestasi. Pentti Kotiaho +358415345100


Vuokramökit Kymenlaaksossa

Satelliittilaitteiden lisäksi Savantum Oy tekee yhteistyötä Suomen Kotteria oy:n kanssa ja vuokraa rantamökkejä ja huviloita Kymenlaaksossa Kotkassa ja Pyhtäällä. Mökit ovat ympärivuotiseen lomailuun soveltuvia tasokkaita lomakohteita, jotka palvelevat hyvin myös kokoustiloina, polttaripaikkoina tai syntymäpäivien tai vaikka häidenviettopaikkana. Lisätietoa vuokramökeistämme osoitteessa https://kotteria.com/vuokramokit/