Asennus ja konsultointipalvelut

Asennus- ja konsultointipalvelua satelliittilaitteiden käyttöönottoon

Tarjoamme asiakkaillemme tarvittaessa satelliittilaitteiden ja niihin liittyvien ohjelmistojen asennuspalvelua ja erilaisia käyttöönottokoulutuksia. Teemme asiakkaan puolesta tarvittaessa myös tarvittavat ohjemistohankinnat ja kerromme mielellämme erilaisita markkinoilla hyviksi todetusita vaihtoehdoista vaikka kaikkia laiteratkaisuja ei hinnastostamme löytyisikään. Alla hinnasto ja muutama esimerkki tarjoamistamme palveluista.

ASENNUS- JA KONSULTOINTITYÖ. Sis alv 24% Euroa
 Laitteen aktivointipalvelu, kokonaishinta euroa (Lisätietoa alla)65 €
 Asennus- ja Asiantuntijatyö eur/tunti90 €/tunti
 Lisälaitteen, komponentin tai ajurin asennus, euroa/kpl79 €/kpl
 Myyntiprovisiottoman tuotteen ostaminen asiakkaalle eur/kpl36 €/kpl
Satelliittisähköposti laitteineen valmiiksi asennettuna PC:lle. Tarjous vain Iridium-puhelimen tai BGAN-modeemin vuokraajalle. Hinta ei sisällä satelliittipuhelimen vuokraa140 eur/vko. Lisäpäivät 5 €/pvä

Sähköposti valmiiksi asennettuna PC:hen

Tarjoamme Iridium-puhelimen tai Bgan modemin vuokrauksen yhteydessä satelliittisähköpostin valmiiksi asennettuna kannettavaan tietokoneeseen. Näin voidaan toteuttaa sähköpostiyhteys käytännössä Globaalisti mistä tahansa kun vain saadaan näkyvyys taivaalle. Mahdollisuuksien mukaan voidaan käyttää asiakkaan omaa sähköpostiosoitetta tai tilapäistä osoitetta.

Vuokrahinta sisältää kannettavan PC:n,  tarvittavat ohjelmistot asennettuna ja meillä tai puhelimitse tapahtuvan koulutuksen. Jos asiakas haluaa siirtää oman sähköpostin sateliittisähköpostiin niin siirron tekeminen on asiakkaan vastuulla – opastamme mahdollisuuksien mukaan.

PC:ssä on asennettuna myös helppokäyttöinen kuvienkompressointiohjelma.
Vuokra sisältää lähetyskulut Suomeen. Veloitus postituspäivästä laitteen paluupäivään molemmat sisältyen. Lähetämme halutessanne myös perille toimitettavana pakettina, lisämaksu 6 euroa.

Sähköpostin Käyttökulut:

1-5 tekstimuotoisen sähköpostin lähetys ja haku Iridium yhteydelä vaatii yhteensä noin 2 minuutin yhteyden. Kuvien lähettäminen vaatii noin 1 minutti / 20 kilotavua, blogitasoinen kuva noin 3 minuuttia.

Laitteen aktivointipalvelu

Tarvittaessa toimitamme laitteet asiakkaalle käyttövalmiina ja tarjoamme kaikkiin myymiimme laitteisiin myös erilaisia asennus- ja aktivointipalveluja ja käyttökoulutusta.

Laitteen aktivointipalvelun hinta on 65 euroa sis. alv 24% Puhelin toimitetaan tällöin täysin käyttövalmiina ja sellaisen asennus- ja tukipaketin kera joka tukee sen käyttöä luotettavana työvälineenä. Aktivointipalvelu sisältää:

  • Satelliittilaitteiden käyttämän kansainvälisen hätänumeron ohjelmointi satelliittilaitteeseen (112 ei toimi)
  • Ulkoministeriön, meripelastuksen ym muiden tarpeellisten numeroiden ohjelmointi
  • Puhelinvastaajan aktivointi ja ohjelmointi
  • Akun lataus, purku, lataus
  • Näytönsuoja asennettuna
  • Mahdolliset valmistajan lisäohjeet esim. vastaajasta tulostettuina mukaan
  • Laatimamme suomenkieliset puhelinkohtaiset ohjeet tulostettuna mukaan
  • Puhelin tulee tällöin asiakkaalle täysin käyttövalmiina.

Satelliittilaitteet +358415345100pentti.kotiaho@savantum.com, Villanella 5, 00890 Helsinki