Miksi Savantum satelliittilaitetoimittajaksi?

Savantum esittely

Savantumin kilpailuedut satelliittipuhelinliiketoiminnassa

Teknologia-alan kilpailu on kovaa, ja yritysten välillä on usein vain hienovaraisia eroja, jotka voivat vaikuttaa suuresti asiakkaan päätökseen. Savantum Oy on jo reilun kahden vuosikymmenen aikana rakentanut vahvan maineen luotettavana toimittajana satelliittipuhelinmarkkinoilla. Yrityksen pitkäaikaiset suhteet viranomaisten ja suomalaisten yritysten kanssa heijastavat sen kykyä tarjota korkealaatuisia, turvallisia ja innovatiivisia kommunikaatioratkaisuja. Tämä luottamus perustuu vuosien varrella kertyneeseen asiantuntemukseen ja jatkuvaan pyrkimykseen tarjota alaa edistäviä teknologioita.

Miksi siiten niin moni viranomaistaho, yritys ja yksityinen retkeilijä on valinnut satelliittilaitetoimittajakseen suomalaisen Savantum Oy:n? Tässä artikkelissa listaamme Savantum oy:n etuja satelliittilaitetoimittajana sen kilpailijoihin verrattuna, keskittyen erityisesti kokemukseen, luetettavuuteen, teknologiaratkaisuihin, asiakaspalveluun ja vastuullisuuteen.

Kotimaisuus, kokemus ja vakavaraisuus

Savantum on on 100% suomalainen vakavarainen yritys, joka on toiminut satelliittipuhelinten ja satelliittiratkaisujen maahantuojana jo vuodesta 2001. Yhtiön pitkä historia ja jatkuva sitoutuminen laadukkaaseen palveluun tekevät siitä luotettavan kumppanin niin yksityisille kuin yritysasiakkaillekin. Savantum Oy:n osaaminen on vakuuttanut myös ison jokon Suomen viranomaisia ja asiakaskuntaan kuuluukin paljon esimerkiksi pelastus- ja suojelutoimen viranomaisia.

Suomalainen perusta

Kotimaisena toimijana Savantum on syvällisesti juurtunut Suomen teknologiayhteisöön, tuoden markkinoille uusimpia innovaatioita ja ratkaisuja. Yhtiön suomalaisuus on vahvuus, joka näkyy niin Suomeen sovitetussa tuotevalikoimassa kuin asiakaspalvelussakin. Asiakkaat arvostavat kotimaista palvelua ja luotettavuutta, joka Savantumin kaikessa toiminnassa korostuu.

Pitkä kokemus satelliittipuhelinmarkkinoilla

Jo vuodesta 2001 lähtien Savantum on tarjonnut satelliittipuhelimia ja niihin liittyviä palveluita, kattaen laajan kirjon erilaisia käyttäjätarpeita. Pitkä kokemus alalla mahdollistaa yhtiön asiantuntemuksen hyödyntämisen niin oikeiden ratkaisujen valinnassa kuin asiakastuen tarjoamisessa. Savantum tunnetaan markkinoilla erityisesti luotettavana toimijana, jonka tuotteet ovat suomalaisiin olosuhteisiin sopivia ja helppokäyttöisiä.

Vakavaraisuus ja luotettavuus

Vakavaraisuus on yksi Savantumin vahvuuksista. Yhtiön taloudellinen tila on vankka, mikä mahdollistaa pitkäjänteisen suunnittelun ja kestävän kehityksen. Tämä vakavaraisuus takaa, että Savantum pystyy jatkamaan innovointia ja tarjoamaan korkealaatuisia palveluita asiakkailleen myös tulevaisuudessa. Savantumin omavaraisuusaste on 50%, joka osoittaa yrityksen kykyä selviytyä taloudellisista laskusuhdanteistakin ja rahoittaa toimintaansa ilman liiallista ulkopuolista velkaantumista.

Räätälöityjä ja testattuja teknologiaratkaisuja

Savantum erottuu markkinoilla erityisesti monipuolisten ja räätälöitävien teknologiaratkaisujensa ansiosta. Yritys tarjoaa laajan valikoiman satelliittilaitteita ja liittymiä, jotka on suunniteltu vastaamaan monenlaisiin viranomaisten, teollisuuden ja kuluttajien viestintätarpeisiin. Monipuolisuudella tarkoitamme tässä sitä, että etsimme asiakkaillemme heidän yksilöllisiin tarpeisiinsa sopivia laite- ja liittymäratkaisuja ilman kompromisseja.

Toisin kuin monet kilpailijat, Savantum keskittyy voimakkaasti käyttäjäystävällisyyteen ja Suomessa toimiviin ratkaisuihin. Asiakkaille voidaan tarjota parhaita ja toimivimpia ratkaisuja. Savantumin asiantunteva henkilökunta myös opastaa tarvittaessa laitteiden käyttöön ja tarjoaa koulutusta ja asennuspalveluita laitteiden käyttöönottoon liittyen. Tämä tekee Savantumin tarjoamista laitteista ja teknologiasta helposti lähestyttävän ja käytettävän kaiken tasoisten teknologiataitojen omaaville käyttäjille.

Satelliittiratkaisut viranomaisille

Savantumin kyky vastata nopeasti ja tehokkaasti erilaisiin kommunikaatiotarpeisiin on tehnyt siitä luetettavan ja arvostetun kumppanin myös monille Suomen viranomaistahoille. Viranomaiset, jotka vastaavat kansalaisten turvallisuudesta ja hyvinvoinnista, tarvitsevat välineitä, joiden toimivuuteen voi luottaa poikkeustilanteissa ja häiriötilanteissa. Savantum onkin osoittanut kykynsä toimittaa kestäviä ja luotettavia satelliittipuhelimia, jotka takaavat yhteydenpidon myös silloin, kun perinteiset verkot pettävät.

Satelliittilaitteita ja liittymiä yrityskäyttöön

Myös suomalaiset yritykset, erityisesti ne, jotka varautuvat toimimaan haastavissa ympäristöissä, arvostavat Savantumin kykyä tarjota räätälöityjä ja skaalautuvia ratkaisuja. Digitalisaation ja globalisaation myötä yritysten on kyettävä kommunikoimaan tehokkaasti poikkeustilanteissakin ja tässä Savantum on näyttänyt olevansa luotettava yhteistyökumppani.

Vastuullisuus ja kestävyys

Savantum ei ainoastaan erotu teknoligisella osaamisella, vaan myös vahvalla sitoutumisella ympäristövastuuseen ja kestävään kehitykseen.

Jätehuollon tuottajavastuu

Akkujen, satelliittilaitteiden ja pakkausten maahantuojana vastaamme maahantuomiemme tuotteiden jätehuollosta, kun tuotteet poistuvat käytöstä. Olemme siirtäneet jätelain mukaisen paristojen ja akkujen tuottajavastuun Recser Oy:lle ja pakkausten tuottajavastuun tuottajayhteisöksi olemme valinneet Sumi Oy:n. Hoidamme myös kaikkien asiakkaillemme toimitettujen satelliittilaitteiden täydellisen tietoturvatyhjennyksen ja laiteresetoinnit veloituksetta. Kaikki maahantuomamme ja myymämme laitteet voi lähettää meille maksutta

Monet kilpailijat pyrkivät noudattamaan kestävän kehityksen periaatteita, mutta Savantumin proaktiivinen lähestymistapa ja avoimuus toiminnassaan tekevät siitä alansa johtajan myös vastuullisuudessa.

Savantum on kotimainen, luotettava ja palveleva

Savantum Oy:n kotimaisuus, vakavaraisuus ja pitkäaikainen kokemus satelliittipuhelinmarkkinoilla tekevät siitä luotettavan ja arvostetun toimijan. Yhtiön jatkuva pyrkimys innovointiin ja asiakastyytyväisyyteen varmistaa sen aseman markkinoilla tulevaisuudessakin, tarjoten turvallisia ja kehittyneitä kommunikaatioratkaisuja globaalissa mittakaavassa.

Valitessasi teknologiakumppania, on tärkeää ottaa huomioon monia tekijöitä. Savantum erottuu kilpailijoistaan tarjoamalla ylivoimaisia tuotteita, innovaatioita, asiakaspalvelua ja sitoutumista vastuullisuuteen. Näiden ominaisuuksien ansiosta Savantum on luotettava valinta, joka takaa asiakkailleen parhaan mahdollisen arvon ja tyytyväisyyden pitkälle tulevaisuuteen.

Satelliittilaitteet +358415345100pentti.kotiaho@savantum.com, Villanella 5, 00890 Helsinki