Hätälähettimet GSM-verkon ulkopuolelle

HÄTÄLÄHETTIMET


Hätälähetin on GSM-verkon ulkopuolelle suunniteltu vesitiivis ja pakkasen kestävä satelliittilaite, jonka avulla hätäpyyntö saadaan lähetettyä suoraan pelastusviranomaisille kun avuntarve on todellinen. Hätälähettimillä voidaan lähettää myös erilaisia vakioviestejä erikseen määritellyille sukulaisille ja tuttaville kun halutaan jakaa tietoa esimerkiksi omasta sijainnista. Hätälähettimet käyttävät satelliittitekniikkaa ja GPS-paikannusta, jonka avuilla voit myös merkitä reittipisteitä ja seurata matkantekoa Google Maps ™ -palvelussa.

Inreach tai SPOT

Tarjoamme asiakkaillemme ensisijaisesti kaksisuuntaista InReach  hätälähetintä. Olemme aiemmin tarjonneet myös SPOT hätälähettimiä. Nyt SPOT tarjolla vain vuokrauskäyttöön. Alla olevista linkeistä tietoa laitteiden omisnaisuuksista ja ohjeita laitteiden käyttöön.

LAITEKUULUVUUSSUOJAUSVIESTITKOMMUNIKAATIOTRACKINGHINTA
InReachGlobaaliVesitiivisVakioviestit ja Vapaamuotoiset viestitKaksisuuntainen; viestien lähetys ja vastaanottoKylläEdullinen
SpotLeveysasteiden +52 ja -52 välillä hyvä kuuluvuus. Muualla vaihtelee Vesitiivis Vakioviestit Yksiisuuntainen; vain viestien lähetys Kyllä Edullinen

Hätälähetin työhön ja vapaa-aikaan

Hätälähetin soveltuu kaikille maalla, merellä ja ilmassa matkaaville. Satelliittitekniikka ja hätälähettimet ovat jo vuosia tarjonneet hätäapua matkaajille auttamalla käynnistämään tuhansia pelastusoperaatioita ympäri maailmaa. Vuosien varrella vapaa-ajan harrastajat, urheilijat, valtion virastojen työntekijät, National Geographicin tutkijat ja valokuvaajat ovat hyödyntäneet hätälähettimiä ja siihen liittyvää paikannustekniikkaa. Ota sinäkin hätälähetin mukaan seuraavalle matkallesi!