Inmarsat Fleet Broadband modeemi

Inmarsat Fleet Broadband sopii valtamerellä mihin tahansa alukseen.

Inmarsat Fleet Broadband satelliittimodeemi

Inmarsat Fleet Broadband on luotettava satelliittimodeemi, joka toimii hyvin maailmanlaajuisesti, napa-alueita lukuunottamatta. Inmarsat FleetBroadband mahdollistaa saumattoman ja turvallisen puheyhteyden ja laajakaistadatan käytön. Sopii valtamerellä mihin tahansa alukseen.

Lisätietoa muista satelliittimodeemivaihtoehdoista modeemit ja datayhteydet-välilehdellä.

Sähköpostin käyttö 

Sähköpostin käyttö onnistuu samaan tapaan kuin adsl-verkon/3G verkon yhteydellä.

Webin käyttö 

Webin käyttö onnistuu ilman ongelmia.

Laajakaistapalveluilla voi käyttää myös web-mailia mutta ahkerassa käytössä kannattaa käyttää sähköpostiohelmaa (esim. Thundirbird) jolloin siiretty datamäärä pienenee merkittävästi. Esim. Gmailiin sähköpostit voi hakea sähköpostiohjelmilla.
Laajakaistapalveluilla voi myös päivittää blogeja webbikäyttöliittymällä. Tällöinkin ahkerammassa käytössä blogiin kannattaa lähettää päivitykset sähköpostilla.

Jos haluaa selailla uutissivustoja kannattaa käyttää sivustojen mobiiliversioita – niissä kuvat ovat pienempiä ja kuvien “taustadata” on pienempää. Tekstisivustot ovat vielä parempi vaihtoehto vaikkakin ovat harvinaisia.
Kuvien latauksen poisto selaimessa poistaa kuvien lataamisen mutta ei sivujen “taustadatan” lataamista – lisäksi nykyisten sivujen käyttö on lähes mahdotonta kun navigointikuvien vaihtoehtoistekstejä ei käytetä