Garmin Inreach pro muutos

Garmin Inreach pro tilimuutokset 04/2024

 Garmin, ilmoittamatta sen kummemmin, muutti Professional ja Enterprise (eli monta käyttäjää samalla tilillä) hätäyhteyshenkilöiden toiminnallisuutta. Tämä on tärkeä muutos! Lue allaoleva.

Aiemmin käyttäjän hätäyhteyshenkilöt on voinut ja pitänyt määritellä kullekin henkilölle erikseen. Nyt admin käyttäjälle aiemmin määritellyt hätäyhteyshenkilöt ovat yhteiset hätäyhteyshenkilöt kaikille tilin käyttäjille. Eli on todella tärkeää, että nämä henkilöt ovat oikeat.

Hätäviestin perillemeno ei toki ole tästä kiinni mutta hätänappia käytettäessä Admin tilin käyttäjälle määritelty hätäyhteyshenkilö saattaisi saada yhteydenoton koskien henkilöä jota ei tiedä. Aiemmin Adminin ei ole suositeltu edes käyttävän laitetta Admin tilillään vaan olevan vain admin, joten hätäyhteyshenkilöitä ei ole ollut edes tarvetta määritellä hyvin.

Uutena ominaisuutena hätäviestistä voi saada sähköposti- ja tekstiviestiilmoitukset jopa 20 numeroon. Ilmoitus on kuitenkin vain yksisuuntainen johon ei voi vastata. Hätäviestitoiminnallisuus myös sulkee muut viestit pois jolloin lähettänyttä käyttäjää ei saa kiinni Inreach viestillä vaikka hänelle laittaisi viestin toisesta laitteesta tai sivuston kautta.

Nyt on siis on todella tärkeää, että tarkastette ja päivitätte hätäyhteyshenkilöt ja tarvittavat lisätiedot. Ne löytyvät nykykään kohdasta Asetukset, Sos-määritys. Muutos ei vaadi laitteiden synkronontia.

Garmin Professional tuen tavoittaa professional.support@garmin.com tai +1-800-293-2389 alkaen noin klo 14 Suomen aikaa. Toki voitte olla yhteydessä myös meihin.

Satelliittilaitteet +358415345100, pentti.kotiaho@savantum.com, Villanella 5, 00890 Helsinki